Historien om Kleos Keramik

Hvis du kommer forbi Kleos Keramik, vil du højst sandsynlig møde mig, Kristine Leopold. Jeg er indehaver af Kleos Keramik. Jeg er oprindelig uddannet kemiingeniør, men et ophold på 3 år i Californien med min mand og 2 børn ændrede dette.

I Californien fik jeg opfyldt en drøm om at lære at dreje ler og jeg blev vild med det. Det blev til mange timer ved drejeskiven og i værkstedet. Med masser af tid til fordybelse, ro og nærvær fandt jeg min kreativitet og indre legebarn frem igen. Kort efter åbnede jeg et lille kreativt værksted for kvarterets børn i vores garage i Californien.

Tilbage i Danmark startede jeg på job igen (med initialerne KLeo, hvoraf navnet stammer fra), men kunne ikke slippe drømmen om et kreativt værksted; Et sted med mulighed for at arbejde med ler og keramik, og med plads til andre kreative aktiviteter i et hyggeligt miljø med tid til fordybelse, ro og nærvær.

Efter et lille år i hamsterhjulet, hvor jeg havde svært ved at finde glæden og overskuddet, tog jeg skridtet og valgte at sige mit daværende job op. Gennem leret fik jeg glæden og overskuddet tilbage igen. Herefter tog det ene skridt det andet og jeg kan derfor nu sige velkommen til mit lille hyggelige værksted i Studiestræde 3A i Holbæk.