COVID-19

INFORMATION ANG. COVID-19 (Opdateret 21. maj 2021)

KLeos Keramik er et rigtigt hyggeligt og lille værksted og butik. I disse dage må vi dog være ekstra forsigtige og passe godt på hinanden. 

KLeos Keramik har forskellige aktiviteter, bl.a butik, kurser og mal-på-keramik og workshops/events, som er underlagt forskellige restriktioner og dermed forskellige krav mht. åbning og forholdsregler.  

Butik (åbent): 

I butikken må være max. 8 stående eller 16 siddende kunder ad gangen og det opfordres til at spritte hænder af ved ankomst.

Kurser & åbent værksted (åbent): 

Ved deltagelse i kurser skal der forevises coronapas elller negativ test (max 72 timer gammel) ved ankomst. Hænder afsprittes ved ankomst. Kursister tildeles individuel arbejdsplads med eget værktøj. Ved vask af hænder skal der benyttes eget medbragte håndklæde. Der skal bæres mundbind ved færden i værkstedet. Max. 6 deltagere pr. kursus. 

Hvis du får symptomer, som kunne være COVID-19, kan du ikke deltage i kursus. Du bedes straks sende e-mail til mail@kleoskeramik.dk for at melde afbud. Det er desværre ikke muligt at refundere beløbet, men det er dog muligt at du selv finder en anden deltager til hele kursusforløbet.

Mal-på-keramik café & workshops/events (åbent): 

Ved Mal på keramik café skal der bookes bord i forvejen. Der skal endvidere fremvises coronapas eller negativ test (max 72 timer gammel) og hænder afsprittes ved ankomst. Ved ophældning af maling, skal der endvidere afsprittes hænder. Der er masser af håndsprit sat frem.

Dejligt at det nu er muligt at byde jer indenfor igen til nogle hyggelige timer i værksteder, men husk hele tiden at tænke på eget adfærd og passe på hinanden. 

Vi ses 😊