Keramik workshop – (4 timer)

DKK 450,00

Har du lyst til at prøve at arbejde med ler og lave dit eget keramik. Så har du mulighed for dette på denne workshop.

På denne type workshop får du mulighed for en hyggelig aften med ler og en kop te/kaffe mellem hænderne og du får mulighed for at prøve at arbejde med ler uden at skulle tilmelde dig et længere forløb.

Denne type workshop kan også være for dig, som bare gerne vil have en hyggelig kreativ aften med din ven/veninde/familie.

Du bliver introduceret til lerets verden og forskellige teknikker, så du behøver ingen forkundskaber. Du kan eks. lave skåle, krus, små tallerkner, fade, ophæng, smykker eller noget helt andet – jeg har masser af ideer du kan få inspiration fra. Og jeg hjælper dig igennem processen. Sidst på workshoppen får du mulighed for at dekorere dit produkt med lerfarver eller underglasurer. Efterfølgende sørger jeg for glasering (gennemsigtig) og brænding.

NB! Da workshoppen kun forløber over en aften får du ikke selv mulighed for at arbejde med stentøjsglasurer, da leret først skal tørres og brændes en gang før det kan glaseres. Hvis du ønsker at få det glaseret med en farvet stentøjsglasur i stedet for med lerfarver og en gennemsigtig glasur, kan du vælge at betale for det. Hvis du gerne selv vil glasere og lære om stentøjsglasurer, så skal du i stedet for tilmelde dig det såkaldte Keramikcafé/kursus, som er en klippekortsordning, hvor vi arbejder med mange forskellige teknikker og dekorationsmuligheder.

Efterfølgende sørger jeg for glasering og brænding.

Udover kursusprisen skal du beregne 100 kr. pr. kg ler incl glasurer og brændinger (du vil bruge 1-2 kg).

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Denne keramik workshop forløber over 1 aften/eftermiddag (4 timer).

🌸 Indhold:

Du introduceres til leret og forskellige teknikker. Og så er det ellers i gang med at forme og bygge og hygge med et kop the eller kaffe. Du kan eks. lave skåle, krus, små tallerkner, fade, ophæng, smykker eller noget helt andet – jeg har masser af ideer du kan få inspiration fra. Og jeg hjælper dig igennem processen.

Sidst på workshoppen får du mulighed for at dekorere dit produkt med farver.

Efterfølgende sørger jeg for glasering (klar) og brænding.

🌸 Deltagere:

Max 5 deltagere. Store børn i følge med deres forældre er velkomne.

Pris excl. ler, farver, glasur og brændinger . Beregn ca. 100 kr. (1 kg ler incl. ler, farver, glasur og brændinger).

 

 

Datoer

Tirsdag 16. juni (17-21), Lørdag 27. juni (14-18)