Firma event

Skal jeres næste teamarrangement foregår i et keramik værksted? En alletiders mulighed for at være kreative sammen og se sine kollegaer i andre sammenhænge hvor der måske skal nogle andre kompetencer i spil end på arbejdspladsen. Som udgangspunkt er der mulighed for flg. to typer arrangementer. 

Mal på keramik (2 timer)

Her har I mulighed for at udfolde jer med at male og dekorere noget keramik. I kan evt. vælge et tema, eks. male kopper i firmafarver. Keramikmaling er max hygge og man kommer helt ned i tempo. 

  • 2 hyggelige timer i værkstedet 
  • hver person vælger et stykke keramik og efter instruktion hygges der med at male på keramikken. 
  • det malede keramik bliver efterfølgende glaseret og brændt og kan afhentes 1-3 uger efter. 
  • kaffe, the, sodavand, kage, is mm. kan bestilles iforb. med arrangementet.

Prisen afhænger af hvilket stykke keramik I vælger.  Priser ligger fra 149 kr. til 449 kr. incl. moms. Et krus koster eks. 199 kr. og medium skål 229 kr. Priser er incl. alt , dvs. keramik, farver, glasur og brænding. 

Min. 8 / max. 16 personer. 

Leg med ler (4 timer)
  • 4 timer i værkstedet, hvor I får mulighed for at “lege med ler sammen”. Hyggeligt og sjovt. Ved denne 4 timers workshop vil I blive introduceret til lerets verden og de forskellige teknikker. Forinden aftales hvad I ønsker at lave, eks. kopper til kontoret eller måske små vaser, skåle eller skilte. Evt. et fælles tema. Workshoppen afsluttes med dekoration af leremnerne med lerfarver. 
  • der arbejdes vha. håndbygning (ikke drejning), men der vil være mulighed for at dreje ler på en elektrisk drejeskive for dem der ønsker at prøve dette. 
  • efter tørring bliver jeres ting efterfølgende brændt, glaseret og brændt igen og det færdige keramik kan afhentes 3-5 uger efter. (én ting pr. person).
  • kaffe, the, sodavand, kage, is mm. kan bestilles iforb. med arrangementet.
Pris: 500 kr. pr. person ekskl. moms. + lerforbug (ca. 50-100 kr. pr. person ekskl. moms). 
 
Min. 6 / max. 12 personer.