OM KLEOS KERAMIK

KLeos Keramik er et hyggeligt arbejdende keramik værksted midt i det gamle Holbæk. Hos KLeos Keramik kan du tilmelde dig drejekurser og keramikcafé/kurser (klippekort), hvor du arbejder med ler samtidig med du nyder en god kop kaffe eller the. Du kan også male på keramik eller lave andre kreative ting – alene eller sammen med dem du holder af. Eller blot komme forbi det hyggelige værksted og nyde en god kop kaffe eller the.

I værkstedet producerer jeg håndlavet keramik. Står du lige og mangler en værtindegave eller bare vil forkæle dig selv, kan du købe det i butikken eller online. 

Bagom KLeos Keramik

"Ideen om KLeos Keramik startede i Californien, hvor jeg boede i 3 år med min mand og børn. Her fik jeg opfyldt en drøm om at lære at dreje keramik og blev vild med ler. Det blev til mange timer ved drejeskiven og i værkstedet. Med masser af tid til fordybelse, ro og nærvær, fandt jeg min kreativitet og indre legebarn frem igen, hvilket resulterede i et lille start-up firma, CraftKids, hvor jeg lavede ler og kreative ting med børn. Tilbage i Danmark kunne jeg ikke slippe drømmen om et kreativt værksted, et sted med mulighed for at arbejde med ler og keramik og andre kreative aktiviteter i et hyggeligt miljø med tid til fordybelse og nærvær. Efter et år tilbage i arbejdet som ingeniør og team- og projektleder med initialerne KLeo (K. Leopold), valgte jeg at gå nye veje og kan nu sige velkommen til KLeos Keramik"
Kristine Leopold
Kemiingeniør, kunsthåndværker og underviser