KERAMIK WORKSHOP (1 EFTERMIDDAG/AFTEN)

🌸 Workshop (4 timer):

På denne type workshop får du mulighed for nogle hyggelige timer med ler og en kop te/kaffe mellem hænderne og du får mulighed for at prøve at arbejde med ler uden at skulle tilmelde dig et længere forløb. 

Denne type workshop kan også være for dig, som bare gerne vil have en hyggelig kreativ dag/aften med din ven/veninde/familie. 

Du bliver introduceret til lerets verden og forskellige teknikker, så du behøver Ingen forkundskaber. Vi håndbygger og du kan eks. lave skåle, krus, små tallerkner, fade, ophæng, smykker eller noget helt andet – jeg har masser af ideer du kan få inspiration fra. Og jeg hjælper dig igennem processen. Sidst på workshoppen får du mulighed for at dekorere dit produkt med lerfarver eller underglasurer. Efterfølgende sørger jeg for glasering (gennemsigtig) og brænding. 

Planlagte datoer: 

Pt. ingen planlagte (kontakt mig hvis interesseret). 

NB! Da workshoppen kun forløber over en aften får du ikke selv mulighed for at arbejde med stentøjsglasurer, da leret først skal tørres og brændes en gang før det kan glaseres. Hvis du gerne selv vil glasere og lære om stentøjsglasurer, så skal du i stedet for tilmelde dig det såkaldte Keramikcafé/kursus, som er en klippekortsordning, hvor vi arbejder med mange forskellige teknikker og dekorationsmuligheder.